Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The App

26/12/2019 | Flixfilm

Se The App på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Elisa Fuksas
Skuespillere: Salvatore Costa, Vincenzo Crea, Jessica Cressy, Maurizio Di Carmine
Spilletid: 78 min
Land: Italy
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: 2.6

Handling: Mens han er i Rom for at optage sin første film, bliver skuespilleren og firmaarvingen Nick besat af en datingapp, der sender ham på en selvdestruktiv kurs mod afgrunden.

The App havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The App på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The App ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The App stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The App, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The App er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar