Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Arbitration

The Arbitration

12/01/2018 | Flixfilm

Se The Arbitration på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Niyi Akinmolayan
Skuespillere: Lota Chukwu, Iretiola Doyle, Adesua Etomi-Wellington, Sola Fosudo
Spilletid: 100 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da en administrerende direktør i Nigeria sagsøges for uretmæssig afskedigelse og voldtægt af en medarbejder, som han havde en affære med, oprettes der et voldgiftspanel.


Se The Arbitration på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Arbitration havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Arbitration ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Arbitration herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Arbitration er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Arbitration stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar