Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Ark

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Ark på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Animation, Short, Sci-Fi
Instruktør: Grzegorz Jonkajtys
Skuespillere: N/A
Spilletid: 8 min
Land: Poland
Sprog: None
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Selv hans elskede familie tvivler på, at den ydmyge og stærkt troende Noah er ved sine fulde fem, da han fortæller, at Gud har bedt ham om at bygge en stor ark af træ.

The Ark havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Ark på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar