Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Armor of Light

The Armor of Light

07/07/2016 | Flixfilm

Se The Armor of Light på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, News
Instruktør: Abigail Disney, Kathleen Hughes(co-director)
Skuespillere: Nathan David Kistler, Lucy McBath, Rob Schenck
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En konservativ ministers kampagne for at overbevise sine vælgere om at opgive deres forkærlighed for våben stiller dybe moralske og sociale spørgsmål.


Se The Armor of Light på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Armor of Light havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Armor of Light ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Armor of Light herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Armor of Light er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Armor of Light stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar