Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Armstrong Lie

The Armstrong Lie

15/05/2023 | Flixfilm

The Armstrong Lie på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Alex Gibney
Skuespillere: Lance Armstrong, Reed Albergotti, Betsy Andreu
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne dokumentar følger cykelrytteren Lance Armstrong fra hans comeback i 2009 til hans chokerende tilståelse af brug af præstationsfremmende stoffer i 2012.Se The Armstrong Lie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Armstrong Lie havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Armstrong Lie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Armstrong Lie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Armstrong Lie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Armstrong Lie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Armstrong Lie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar