Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Arrangement

The Arrangement

18/02/2018 | Flixfilm

Se The Arrangement på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tenley Young
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Nogle af verdens mest talentfulde blomsterdekoratører er i skarp konkurrence om, hvem der kan skabe de mest ekstreme kunstværker.


Se The Arrangement på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Arrangement (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Arrangement (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Arrangement:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Arrangement er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Arrangement (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar