Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art of Flight

The Art of Flight

20/08/2014 | Flixfilm

Se The Art of Flight på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Adventure, Sport
Instruktør: Curt Morgan
Skuespillere: Travis Rice, Mark Landvik, John Jackson, Nicolas Müller
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Curt Morgan følger den ikoniske snowboarder Travis Rice til de mest øde steder på jagt efter det perfekte miljø, hvor han kan afprøve nye vanvittige trick.


Se The Art of Flight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Art of Flight havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Art of Flight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Art of Flight:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Art of Flight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art of Flight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar