Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art of Flight

The Art of Flight

20/08/2014 | Flixfilm

Se The Art of Flight på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary, Adventure, Sport
Instruktion: Curt Morgan
Skuespillere: Travis Rice, Mark Landvik, John Jackson
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Curt Morgan følger den ikoniske snowboarder Travis Rice til de mest øde steder på jagt efter det perfekte miljø, hvor han kan afprøve nye vanvittige trick.

The Art of Flight havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Art of Flight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Art of Flight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art of Flight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Art of Flight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Art of Flight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar