Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art of Getting By

The Art of Getting By

01/09/2017 | Flixfilm

Se The Art of Getting By på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Gavin Wiesen
Skuespillere: Freddie Highmore, Emma Roberts, Sasha Spielberg, Marcus Carl Franklin
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da en teenagerebel uden tid til lektier får et glimt af venskab med sit crush, Sally Howe, udvikler enspænderen pludselig intense følelser.


Se The Art of Getting By på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Art of Getting By havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Art of Getting By ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Art of Getting By herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Art of Getting By er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art of Getting By stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar