Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art of Loving

The Art of Loving

15/03/2018

Se The Art of Loving på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Maria Sadowska
Skuespillere: Magdalena Boczarska, Kamila Kaminska, Tomasz Kot, Karolina Gruszka
Spilletid: 121 min
Land: Poland
Sprog: Polish, German
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Under det kommunistiske styre bryder en polsk gynækolog og sexolog tabuet og kæmper for at udgive sin banebrydende bog om kærlighed og sex.


Se The Art of Loving på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Art of Loving (Kunsten at elske. Historien om Michalina Wislocka) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Art of Loving (Kunsten at elske. Historien om Michalina Wislocka) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Art of Loving herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Art of Loving (Kunsten at elske. Historien om Michalina Wislocka) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art of Loving stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar