Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Art of Loving

15/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Maria Sadowska
Skuespillere: Karolina Gruszka, Piotr Adamczyk, Magdalena Boczarska, Danuta Stenka
Spilletid: 121 min
Land: Poland
Sprog: Polish, German
IMDB-bedømmelse: 7.2

Resumé: Under det kommunistiske styre bryder en polsk gynækolog og sexolog tabuet og kæmper for at udgive sin banebrydende bog om kærlighed og sex.


Se The Art of Loving på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Art of Loving (Kunsten at elske. Historien om Michalina Wislocka) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Art of Loving (Kunsten at elske. Historien om Michalina Wislocka) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Art of Loving herunder:Fra premieredatoen (15. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Art of Loving (Kunsten at elske. Historien om Michalina Wislocka) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Art of Loving stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar