Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art of Organized Noize

The Art of Organized Noize

15/10/2016 | Ingen kommentarer

Se The Art of Organized Noize på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Quincy Jones III
Skuespillere: 2 Chainz, André Benjamin, Big Boi, Sleepy Brown
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Denne dokumentar følger udviklingen af Organized Noize, de indflydelsesrige producere bag megahits fra Outkast, Goodie Mob, TLC og mange flere.


Se The Art of Organized Noize på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Art of Organized Noize havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Art of Organized Noize ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Art of Organized Noize herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Art of Organized Noize er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art of Organized Noize stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar