Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art of Organized Noize

The Art of Organized Noize

15/10/2016 | Flixfilm

Se The Art of Organized Noize på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Quincy Jones III
Skuespillere: 2 Chainz, André Benjamin, Big Boi, Sleepy Brown
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dokumentar følger udviklingen af Organized Noize, de indflydelsesrige producere bag megahits fra Outkast, Goodie Mob, TLC og mange flere.


Se The Art of Organized Noize på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Art of Organized Noize havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Art of Organized Noize ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Art of Organized Noize:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Art of Organized Noize er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art of Organized Noize stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar