Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art of Self-Defense

The Art of Self-Defense

09/03/2021 | Flixfilm

The Art of Self-Defense på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Riley Stearns
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Alessandro Nivola, Imogen Poots
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En spagfærdig mand, der er træt af at blive mobbet, tilmelder sig et karatehold med en gådefuld lærer, der introducerer ham til en dyster, hypermaskulin subkultur.Se The Art of Self-Defense på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Art of Self-Defense havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Art of Self-Defense på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Art of Self-Defense ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art of Self-Defense stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Art of Self-Defense, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Art of Self-Defense er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar