Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art of the Steal

The Art of the Steal

01/07/2022 | Flixfilm

The Art of the Steal på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Crime, Thriller
Instruktion: Jonathan Sobol
Skuespillere: Kurt Russell, Jay Baruchel, Katheryn Winnick
Spilletid: 90 min
Land: Canada, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Vovehalsen, motorcyklisten og den (næsten) tidligere svindler Crunch Calhoun indvilliger i et sidste job: At hjælpe sin bror Nicky med at stjæle en uvurderlig bog.

The Art of the Steal havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Art of the Steal på YouTube.Se The Art of the Steal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Art of the Steal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art of the Steal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Art of the Steal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Art of the Steal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar