Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art Star and the Sudanese Twins

The Art Star and the Sudanese Twins

01/09/2014 | Flixfilm

Se The Art Star and the Sudanese Twins på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Pietra Brettkelly
Skuespillere: Matthu Placek, Vanessa Beecroft, Jeffrey Deitch, Greg Durkin
Spilletid: 109 min
Land: New Zealand
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En performancekunstner arbejder utrætteligt på at opfylde sin drøm om at adoptere tvillinger fra Sudan og bringer både sit ægteskab og sin karriere i fare undervejs.


Se The Art Star and the Sudanese Twins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Art Star and the Sudanese Twins havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Art Star and the Sudanese Twins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Art Star and the Sudanese Twins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Art Star and the Sudanese Twins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art Star and the Sudanese Twins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar