Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Art Star and the Sudanese Twins

The Art Star and the Sudanese Twins

01/09/2014 | Flixfilm

Se The Art Star and the Sudanese Twins på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary, Drama
Instruktion: Pietra Brettkelly
Skuespillere: Matthu Placek, Vanessa Beecroft, Jeffrey Deitch, Greg Durkin
Spilletid: 109 min
Land: New Zealand
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En performancekunstner arbejder utrætteligt på at opfylde sin drøm om at adoptere tvillinger fra Sudan og bringer både sit ægteskab og sin karriere i fare undervejs.

The Art Star and the Sudanese Twins havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Art Star and the Sudanese Twins på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Art Star and the Sudanese Twins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art Star and the Sudanese Twins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Art Star and the Sudanese Twins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Art Star and the Sudanese Twins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar