Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Artist

The Artist

01/03/2014 | Flixfilm

Se The Artist på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michel Hazanavicius
Skuespillere: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman
Spilletid: 100 min
Land: France, Belgium, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne femdobbelte Oscar-vinder er en sort-hvid stumfilm, som følger romancen mellem en stumfilmslegende, hvis karriere er på vej ned, og en kommende starlet.

The Artist havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Artist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Artist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Artist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Artist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Artist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar