Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King

The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King

12/12/2021 | Flixfilm

The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktion: Mikkel Brænne Sandemose
Skuespillere: Vebjørn Enger, Mads Sjøgård Pettersen, Elias Holmen Sørensen
Spilletid: 104 min
Land: Norway, Czech Republic, Ireland
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en prinsesse bliver kidnappet af en ond trold, begiver en bondeknøs og hans brødre sig ud for at redde hende, så de kan få dusøren og genopbygge deres hjem.

The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King på YouTube.Se The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar