Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Assassination of Richard Nixon

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Niels Mueller
Skuespillere: Sean Penn, Naomi Watts, Don Cheadle, Jack Thompson
Spilletid: 95 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Dette psykologisk drama, der er baseret på virkelige begivenheder, følger en uligevægtig sælger, som forvandler sine vrangforestillinger om storhed til en mordplan.


Se The Assassination of Richard Nixon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Assassination of Richard Nixon (Attentat på Nixon) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Assassination of Richard Nixon (Attentat på Nixon) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Assassination of Richard Nixon herunder:Fra premieredatoen (15. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Assassination of Richard Nixon (Attentat på Nixon) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Assassination of Richard Nixon stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar