Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Assassination of Richard Nixon

The Assassination of Richard Nixon

15/10/2017 | Flixfilm

Se The Assassination of Richard Nixon på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Biography, Crime, Drama, History, Thriller
Instruktør: Niels Mueller
Skuespillere: Sean Penn, Naomi Watts, Don Cheadle, Jack Thompson
Spilletid: 95 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Dette psykologisk drama, der er baseret på virkelige begivenheder, følger en uligevægtig sælger, som forvandler sine vrangforestillinger om storhed til en mordplan.

The Assassination of Richard Nixon (Attentat på Nixon) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Assassination of Richard Nixon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Assassination of Richard Nixon (Attentat på Nixon) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Assassination of Richard Nixon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Assassination of Richard Nixon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Assassination of Richard Nixon (Attentat på Nixon) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar