Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Assassination of Richard Nixon

The Assassination of Richard Nixon

15/10/2017 | Flixfilm

Se The Assassination of Richard Nixon på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Biography, Crime, Drama, History, Thriller
Instruktør: Niels Mueller
Skuespillere: Sean Penn, Naomi Watts, Don Cheadle, Jack Thompson
Spilletid: 95 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Dette psykologisk drama, der er baseret på virkelige begivenheder, følger en uligevægtig sælger, som forvandler sine vrangforestillinger om storhed til en mordplan.


Se The Assassination of Richard Nixon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Assassination of Richard Nixon (Attentat på Nixon) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Assassination of Richard Nixon (Attentat på Nixon) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Assassination of Richard Nixon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Assassination of Richard Nixon (Attentat på Nixon) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Assassination of Richard Nixon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar