Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Asterisk War

The Asterisk War

01/07/2018 | Flixfilm

Se The Asterisk War på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Comedy, Fantasy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Atsushi Tamaru, Ai Kakuma, Kira Buckland, Erik Scott Kimerer
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En "Genestella" – en ny race af magtfulde mennesker – ved navn Ayato starter på en skole for folk som ham i håb om at finde sin forsvundne søster.

The Asterisk War havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Asterisk War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Asterisk War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Asterisk War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Asterisk War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Asterisk War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til The Asterisk War

 1. Sara - kl. 20:16, 22-04-2019:

  Hvornår kommer sæson 2 ud?

 2. Gitte - kl. 21:43, 21-12-2019:

  Kan vi ikke snart få season 2?

 3. Mathias - kl. 21:51, 15-11-2020:

  Hvornår kommer sæsone 2 ud??

  Skriv kommentar