Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Atomic States of America

The Atomic States of America

25/03/2014 | Flixfilm

Se The Atomic States of America på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, History, News
Instruktør: Don Argott, Sheena M. Joyce
Skuespillere: Michelle Catts, Kelly McMasters
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Denne dokumentar besøger samfund med atomreaktorer og ser på sandheder og myter om risiciene og fordelene ved denne energikilde.

The Atomic States of America havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Atomic States of America på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Atomic States of America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Atomic States of America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Atomic States of America, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Atomic States of America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar