Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Autistic Me: One Year On

The Autistic Me: One Year On

18/01/2017 | Flixfilm

The Autistic Me: One Year On på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: Matthew Rudge
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne efterfølger til dokumentarfilmen "The Autistic Me" vender tilbage til de autistiske unge mænd Oliver, Tom og Alex for at vise deres fremskridt et år senere.Se The Autistic Me: One Year On på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Autistic Me: One Year On havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Autistic Me: One Year On på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Autistic Me: One Year On ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Autistic Me: One Year On stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Autistic Me: One Year On, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Autistic Me: One Year On er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar