Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Autistic Me: One Year On

The Autistic Me: One Year On

18/01/2017 | Flixfilm

Se The Autistic Me: One Year On på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Matthew Rudge
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne efterfølger til dokumentarfilmen "The Autistic Me" vender tilbage til de autistiske unge mænd Oliver, Tom og Alex for at vise deres fremskridt et år senere.


Se The Autistic Me: One Year On på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Autistic Me: One Year On havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Autistic Me: One Year On ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Autistic Me: One Year On herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Autistic Me: One Year On er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Autistic Me: One Year On stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar