Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Autistic Me

The Autistic Me

18/01/2017 | Flixfilm

Se The Autistic Me på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktør: Matthew Rudge
Skuespillere: N/A
Spilletid: 55 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Dette program skildrer livet for tre unge voksne med autisme: velfungerende Oli, Thomas, der er ramt, og Alex, der har Aspergers.


Se The Autistic Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Autistic Me havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Autistic Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Autistic Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Autistic Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Autistic Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar