Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Avengers – Verdens Mægtigeste Helte

The Avengers – Verdens Mægtigeste Helte

15/03/2014 | Flixfilm

Se The Avengers – Verdens Mægtigeste Helte på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Joss Whedon
Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson
Spilletid: 143 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Hindi
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Avengers – Thor, Ant-Man, Hulk, Iron Man og andre helte – er klar til at redde verden fra skurke som Loke, HYDRA og Red Skull.

The Avengers – Verdens Mægtigeste Helte havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Avengers – Verdens Mægtigeste Helte på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Avengers – Verdens Mægtigeste Helte ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Avengers – Verdens Mægtigeste Helte stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Avengers – Verdens Mægtigeste Helte, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Avengers – Verdens Mægtigeste Helte er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar