Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Avengers

The Avengers

01/09/2018 | Flixfilm

Se The Avengers på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Joss Whedon
Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth
Spilletid: 143 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Hindi
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Superheltene Iron Man, Hulk, Thor og Captain America bliver bragt sammen for første gang, da en uventet fjende dukker op og truer den globale sikkerhed!


Se The Avengers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Avengers havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Avengers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Avengers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Avengers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Avengers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar