Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Aviator

The Aviator

01/11/2020 | Flixfilm

Se The Aviator på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Kate Beckinsale, John C. Reilly
Spilletid: 170 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Han var den hurtigste mand i luften, den rigeste mand på jorden og en mytologisk person. Howard Hughes levede et liv, andre drømte om, men var sin egen værste fjende.

The Aviator havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Aviator på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Aviator ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Aviator stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Aviator, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Aviator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar