Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Aviator

The Aviator

01/11/2020 | Flixfilm

The Aviator på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Martin Scorsese
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Kate Beckinsale
Spilletid: 170 min
Land: United States, Germany
Sprog: Persian, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Han var den hurtigste mand i luften, den rigeste mand på jorden og en mytologisk person. Howard Hughes levede et liv, andre drømte om, men var sin egen værste fjende.

The Aviator havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Aviator på YouTube.Se The Aviator på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Aviator ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Aviator stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Aviator, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Aviator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar