Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Awakening of Motti Wolkenbruch

The Awakening of Motti Wolkenbruch

25/10/2019 | Flixfilm

The Awakening of Motti Wolkenbruch på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Michael Steiner
Skuespillere: Joel Basman, Noémie Schmidt, Udo Samel
Spilletid: 94 min
Land: Switzerland
Sprog: German, Yiddish, Hebrew, English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Motti presses til at gifte sig med en ortodoks jødisk kvinde, men bliver forvirret, da han forelsker sig i sin klassekammerat Laura, som hans mor aldrig vil acceptere.

The Awakening of Motti Wolkenbruch havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Awakening of Motti Wolkenbruch på YouTube.Se The Awakening of Motti Wolkenbruch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Awakening of Motti Wolkenbruch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Awakening of Motti Wolkenbruch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Awakening of Motti Wolkenbruch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Awakening of Motti Wolkenbruch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar