Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Awakening

The Awakening

03/09/2021 | Flixfilm

Se The Awakening på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Nick Murphy
Skuespillere: Rebecca Hall, Dominic West, Imelda Staunton
Spilletid: 102 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En hjemsøgt privatskole tilkalder Florence Cathcart, der lever af at afsløre humbug, men det sære sted får Cathcart til at stille spørgsmålstegn ved det rationelle.

The Awakening havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Awakening på YouTube.Se The Awakening på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Awakening ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Awakening stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Awakening, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Awakening er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar