Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Awakening

The Awakening

01/02/2016 | Flixfilm

Se The Awakening på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Nick Murphy
Skuespillere: Rebecca Hall, Dominic West, Imelda Staunton, Isaac Hempstead Wright
Spilletid: 102 min
Land: UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En hjemsøgt privatskole tilkalder Florence Cathcart, der lever af at afsløre humbug, men det sære sted får Cathcart til at stille spørgsmålstegn ved det rationelle.


Se The Awakening på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Awakening havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Awakening ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Awakening herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Awakening er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Awakening stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar