Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Awkward Weekend

The Awkward Weekend

27/04/2023 | Flixfilm

The Awkward Weekend på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En weekend, der skulle ære en afdød ven, tager en akavet drejning, da en uventet gæst skaber splid i en ellers sammentømret vennegruppe.Se The Awkward Weekend på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Awkward Weekend havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Awkward Weekend på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Awkward Weekend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Awkward Weekend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Awkward Weekend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Awkward Weekend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar