Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The B-Side: Elsa Dorfman’s Portrait Photography

The B-Side: Elsa Dorfman’s Portrait Photography

01/09/2017 | Flixfilm

Se The B-Side: Elsa Dorfman’s Portrait Photography på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Filmmageren Errol Morris skildrer livet, arbejdet og studiet hos vennen Elsa Dorfman, en Polaroid-fotograf der forevigede både enere og almindelige mennesker.


Se The B-Side: Elsa Dorfman’s Portrait Photography på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The B-Side: Elsa Dorfman’s Portrait Photography havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The B-Side: Elsa Dorfman’s Portrait Photography ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The B-Side: Elsa Dorfman’s Portrait Photography:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The B-Side: Elsa Dorfman’s Portrait Photography er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The B-Side: Elsa Dorfman’s Portrait Photography stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar