Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Babadook

The Babadook

01/12/2018 | Flixfilm

Se The Babadook på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Horror
Instruktør: Jennifer Kent
Skuespillere: Essie Davis, Noah Wiseman, Hayley McElhinney, Daniel Henshall
Spilletid: 94 min
Land: Australia, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Sams hyppige raserianfald bliver dystre, da en uhyggelig børnebog på mystisk vis dukker op på hans værelse, og han spørger sin mor, om hun ønsker at dø.


Se The Babadook på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Babadook havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Babadook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Babadook herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Babadook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Babadook stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar