Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Babymakers

The Babymakers

04/03/2015 | Flixfilm

Se The Babymakers på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Chandrasekhar
Skuespillere: Paul Schneider, Olivia Munn, Michael Yurchak, Wood Harris
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Da Tommy ikke længere er i stand til at gøre sin kone gravid, hyrer han i desperation en broget gruppe tyve til at stjæle hans gamle donationer fra sædbanken.


Se The Babymakers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Babymakers havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Babymakers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Babymakers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Babymakers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Babymakers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar