Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Babysitter: Killer Queen

The Babysitter: Killer Queen

10/09/2020 | Flixfilm

Se The Babysitter: Killer Queen på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: McG
Skuespillere: Judah Lewis, Samara Weaving, Jenna Ortega, Emily Alyn Lind
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: To år efter, Cole overlevede en satanisk blodkult, oplever han endnu et mareridt – high school. Og dæmonerne fra hans fortid? De gør stadig hans liv til et helvede.

The Babysitter: Killer Queen havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Babysitter: Killer Queen på NetflixAnmeldelse: The Babysitter: Killer Queen

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Babysitter: Killer Queen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Babysitter: Killer Queen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Babysitter: Killer Queen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Babysitter: Killer Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar