Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Babysitter

The Babysitter

13/10/2017 | Flixfilm

The Babysitter på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: McG
Skuespillere: Judah Lewis, Samara Weaving, Robbie Amell
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Cole er længe oppe og opdager, at hans hotte barnepige er med i en satanisk kult, der vil gøre alt for at få ham til at holde mund.

The Babysitter havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Babysitter på YouTube.Se The Babysitter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Babysitter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Babysitter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Babysitter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Babysitter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar