Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Babysitter

The Babysitter

13/10/2017 | Flixfilm

Se The Babysitter på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: McG
Skuespillere: Judah Lewis, Samara Weaving, Robbie Amell, Hana Mae Lee
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Cole er længe oppe og opdager, at hans hotte barnepige er med i en satanisk kult, der vil gøre alt for at få ham til at holde mund.


Se The Babysitter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Babysitter havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Babysitter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Babysitter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Babysitter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Babysitter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar