Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bad Batch

The Bad Batch

22/09/2017 | Flixfilm

Se The Bad Batch på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Ana Lily Amirpour
Skuespillere: Suki Waterhouse, Jason Momoa, Jayda Fink, Keanu Reeves
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Da hun forvises til en ødemark, kæmper en ung kvinde for at finde fodfæste i et narkotikafyldt samfund og en enklave af kannibaler.


Se The Bad Batch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bad Batch havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bad Batch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Bad Batch:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bad Batch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bad Batch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar