Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Ballad of Buster Scruggs’ – Western-serie fra Joel og Ethan Coen

‘The Ballad of Buster Scruggs’ – Western-serie fra Joel og Ethan Coen

10/08/2017 | Flixfilm

De anerkendte og blandt Hollywoods mest originale filmskabere, Joel og Ethan Coen, bringer deres nye western-serie ‘The Ballad of Buster Scruggs’ til streamingtjenesten Netflix.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelese.

De prisvindende Coen-brødre, der har et imponerende CV, som blandt andet omfatter ‘Fargo’, ‘The Big Lebowski’, ‘No Country for Old Men’, ‘Burn After Reading’ og ‘True Grit’, har selv skrevet mini-serien, som bliver en western-antologi, der vil bestå af seks unikke og særskilte fortællinger om det vilde vesten i det gamle Amerika.

Netflix har ikke frigivet yderligere oplysninger om ‘The Ballad of Buster Scruggs’, men det bliver dog oplyst, at hovedrollen som Buster Scruggs er tilfaldet den amerikanske skuespiller Tim Blake Nelson (‘O Brother, Where Art Thou?’)

Joel og Ethan Coen vil selv instruere og producere alle afsnit af ‘The Ballad of Buster Scruggs’.

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier er tilbage med Netflix-serien 'The Perfect Couple'

Artiklen fortsætter under annoncen

Til samarbejdet med Netflix, udtaler Coen-brødrene i pressemeddelelsen; “We are streaming motherfuckers!”

Det er første gang, at Coen-brødrene prøver kræfter med tv-formatet efter at have imponeret filmbranchen med deres facinerende historier, som har indbragt dem utallige priser og nomineringer, heriblandt 4 Oscars.

“Joel og Ethan Coen er visionære instruktørere, mesterlige historiefortællere og farverige lingvister. Vi er begejstret over, at Netflix bliver stedet hvor de vil udfolde deres talent,” udtaler Cindy Holland, Vice President, Original Content for Netflix.

‘The Ballad of Buster Scruggs’ får premiere på Netflix Danmark i 2018.
Skriv kommentar