Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs

16/11/2018 | Flixfilm

Se The Ballad of Buster Scruggs på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Musical, Mystery, Romance, Western
Instruktør: Ethan Coen, Joel Coen
Skuespillere: Tim Blake Nelson, Willie Watson, Clancy Brown, Danny McCarthy
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Vekslende fra det absurde til det dybsindige følger disse western-vignetter fra Coen-brødrene fredløse og nybyggeres eventyr i Det Vilde Vesten.


Se The Ballad of Buster Scruggs på Netflix


Anmeldelse: The Ballad of Buster Scruggs

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ballad of Buster Scruggs havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ballad of Buster Scruggs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ballad of Buster Scruggs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ballad of Buster Scruggs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ballad of Buster Scruggs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar