Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs

16/11/2018 | Flixfilm

The Ballad of Buster Scruggs på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Musical
Instruktion: Ethan Coen, Joel Coen
Skuespillere: Tim Blake Nelson, Willie Watson, Clancy Brown
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Vekslende fra det absurde til det dybsindige følger disse western-vignetter fra Coen-brødrene fredløse og nybyggeres eventyr i Det Vilde Vesten.Se The Ballad of Buster Scruggs på Netflix

Anmeldelse: The Ballad of Buster Scruggs

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Ballad of Buster Scruggs havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ballad of Buster Scruggs på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Ballad of Buster Scruggs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ballad of Buster Scruggs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ballad of Buster Scruggs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ballad of Buster Scruggs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar