Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Band’s Visit

The Band’s Visit

13/12/2017 | Flixfilm

Se The Band’s Visit på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama
Instruktør: James Gardner
Skuespillere: Mark Christine, Virginia Crawford, Andria Kozica, Adam Laupus
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da et egyptisk band skal rejse til Israel for at spille ved åbningen af et arabisk kunstcenter, farer de vild og ender i en fjerntliggende ørkenby.


Se The Band’s Visit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Band’s Visit havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Band’s Visit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Band’s Visit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Band’s Visit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Band’s Visit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar