Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Band’s Visit

The Band’s Visit

13/12/2017 | Flixfilm

Se The Band’s Visit på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama
Instruktør: James Gardner
Skuespillere: Mark Christine, Virginia Crawford, Andria Kozica, Adam Laupus
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da et egyptisk band skal rejse til Israel for at spille ved åbningen af et arabisk kunstcenter, farer de vild og ender i en fjerntliggende ørkenby.

The Band’s Visit havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Band’s Visit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Band’s Visit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Band’s Visit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Band’s Visit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Band’s Visit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar