Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bang Bang Club

The Bang Bang Club

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Bang Bang Club på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Steven Silver
Skuespillere: Ryan Phillippe, Malin Akerman, Taylor Kitsch, Neels van Jaarsveld
Spilletid: 106 min
Land: Canada, South Africa
Sprog: English, Zulu, Xhosa, Afrikaans
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Året er 1994, og Sydafrika skal til at afholde landets første demokratiske valg - og for alvor sige farvel til det racistiske Apartheid-styre.


Se The Bang Bang Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bang Bang Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bang Bang Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bang Bang Club herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bang Bang Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bang Bang Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar