Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bank Job

The Bank Job

02/02/2015 | Flixfilm

The Bank Job på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Roger Donaldson
Skuespillere: Jason Statham, Saffron Burrows, Stephen Campbell Moore
Spilletid: 111 min
Land: United Kingdom, United States, Australia
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En tyv kommer i knibe, da han bryder ind i en bankboks fyldt med kontanter, skatte og hemmeligheder om alle fra Londons mafia til kongefamilien.

The Bank Job havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bank Job på YouTube.Se The Bank Job på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bank Job ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bank Job stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bank Job, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bank Job er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar