Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Bar

24/09/2017 | Flixfilm

Se The Bar på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Horror, Thriller
Instruktør: Álex de la Iglesia
Skuespillere: Blanca Suárez, Mario Casas, Carmen Machi, Secun de la Rosa
Spilletid: 102 min
Land: Spain, Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Folk, der ikke kender hinanden, er indespærret i en bar i Madrid, efter at have overværet et mord. Da panikken breder sig, og dødstallet stiger, angriber de hinanden.


Se The Bar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bar havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar