Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Bar

24/09/2017 | Flixfilm

Se The Bar på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Adventure
Instruktør: Tom Antos
Skuespillere: Mauricio Ballen, Estefania Esparza, Diego Gomez, Byron Barroso Lara
Spilletid: 7 min
Land: USA
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Folk, der ikke kender hinanden, er indespærret i en bar i Madrid, efter at have overværet et mord. Da panikken breder sig, og dødstallet stiger, angriber de hinanden.

The Bar havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Bar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar