Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young

The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young

01/10/2016 | Flixfilm

Se The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Adventure, History, Sport
Instruktør: Annika Iltis, Timothy James Kane
Skuespillere: Lazarus Lake
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En hård konkurrence baseret på en historisk fængselsflugt tester atleters mod og udholdenhed i et maraton, som mange påbegynder, men få gennemfører.


Se The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar