Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Barrens

The Barrens

07/01/2015 | Flixfilm

The Barrens på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Horror
Instruktion: Darren Lynn Bousman
Skuespillere: Stephen Moyer, Mia Kirshner, Allie MacDonald
Spilletid: 94 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: På en campingtur langt ude i en skov bliver en mand mere og mere paranoid over, at hans familie bliver forfulgt af monsteret Jersey-djævlen.

The Barrens havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Barrens på YouTube.Se The Barrens på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Barrens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Barrens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Barrens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Barrens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar