Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Barrens

The Barrens

07/01/2015 | Flixfilm

Se The Barrens på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Horror
Instruktør: Darren Lynn Bousman
Skuespillere: Stephen Moyer, Mia Kirshner, Allie MacDonald, Peter DaCunha
Spilletid: 94 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: På en campingtur langt ude i en skov bliver en mand mere og mere paranoid over, at hans familie bliver forfulgt af monsteret Jersey-djævlen.


Se The Barrens på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Barrens havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Barrens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Barrens herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Barrens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Barrens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar