Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Barrier

The Barrier

11/09/2020 | Flixfilm

Se The Barrier på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Unax Ugalde, Olivia Molina, Eleonora Wexler, Abel Folk
Spilletid: 50 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En families kamp for at overleve i en dystopisk fremtid i Madrid viser skellet mellem to verdener adskilt af en mur – og meget, meget mere.Se The Barrier på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Barrier (Muren) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Barrier (Muren) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Barrier (Muren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Barrier (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar