Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bastard Son & The Devil Himself

The Bastard Son & The Devil Himself

28/10/2022 | Flixfilm

The Bastard Son & The Devil Himself på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Michele Plunkett
Skuespillere: Jonny Benson, Wendy Curry, Victoria Ferrer
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Fanget i et opgør mellem to klaner prøver en søn af en berygtet heks, der er ansvarlig for en frygtelig massakre, at finde sin plads i verden – og sine kræfter.

The Bastard Son & The Devil Himself (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bastard Son & The Devil Himself på YouTube.Se The Bastard Son & The Devil Himself på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Bastard Son & The Devil Himself (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bastard Son & The Devil Himself (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bastard Son & The Devil Himself, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bastard Son & The Devil Himself er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar