Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Battered Bastards of Baseball

The Battered Bastards of Baseball

11/07/2014 | Flixfilm

Se The Battered Bastards of Baseball på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Chapman Way, Maclain Way
Skuespillere: Todd Field, Kurt Russell, Rob Nelson, Jim Swanson
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Den farverige og sande historie om det lille og ikke specielt gode baseballhold Portland Mavericks, som blev startet af skuespilleren Bing Russell i 1970'erne.


Se The Battered Bastards of Baseball på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Battered Bastards of Baseball havde premiere på Netflix Danmark den 11. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Battered Bastards of Baseball ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Battered Bastards of Baseball herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Battered Bastards of Baseball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Battered Bastards of Baseball stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar