Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Battle for Britain’s Heroes

The Battle for Britain’s Heroes

11/09/2022 | Flixfilm

The Battle for Britain’s Heroes på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andrew Marr
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Skribenten Afua Hirsch udforsker de mørke sider af britiske ikoner og undersøger, hvorfor folk har svært ved at acceptere de problematiske sider af deres nationalhelte.

The Battle for Britain’s Heroes havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Battle for Britain’s Heroes på YouTube.Se The Battle for Britain’s Heroes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Battle for Britain’s Heroes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Battle for Britain’s Heroes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Battle for Britain’s Heroes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Battle for Britain’s Heroes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar