Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Battle of Midway

The Battle of Midway

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se The Battle of Midway på Netflix

Indspilningsår: 1942
Genre: Documentary, Short, War
Instruktør: John Ford
Skuespillere: Henry Fonda, Jane Darwell, Logan Ramsey, James Roosevelt
Spilletid: 18 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Instruktør John Ford fanger billeder fra Slaget om Midway, et slag til vands og i luften, der blev vendepunktet for Stillehavskrigen.


Se The Battle of Midway på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Battle of Midway (Slaget om Midway) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Battle of Midway (Slaget om Midway) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Battle of Midway herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Battle of Midway (Slaget om Midway) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Battle of Midway stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar