Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Battle of Midway

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1942
Genre: Short, Documentary, War
Instruktør: John Ford
Skuespillere: Henry Fonda, Jane Darwell, Logan Ramsey, James Roosevelt
Spilletid: 18 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: Instruktør John Ford fanger billeder fra Slaget om Midway, et slag til vands og i luften, der blev vendepunktet for Stillehavskrigen.


Se The Battle of Midway på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Battle of Midway (Slaget om Midway) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Battle of Midway (Slaget om Midway) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Battle of Midway herunder:Fra premieredatoen (31. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Battle of Midway (Slaget om Midway) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Battle of Midway stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar