Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Battle of Red Cliff

The Battle of Red Cliff

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Battle of Red Cliff på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en krigsliderlig premierminister sætte sine hær til at angribe to andre kongeriger, må han til sidste bede dem alle om at arbejde sammen.


Se The Battle of Red Cliff på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Battle of Red Cliff havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Battle of Red Cliff ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Battle of Red Cliff herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Battle of Red Cliff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Battle of Red Cliff stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar