Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Battle of Red Cliff

The Battle of Red Cliff

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se The Battle of Red Cliff på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en krigsliderlig premierminister sætte sine hær til at angribe to andre kongeriger, må han til sidste bede dem alle om at arbejde sammen.


Se The Battle of Red Cliff på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Battle of Red Cliff havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Battle of Red Cliff ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Battle of Red Cliff herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Battle of Red Cliff er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Battle of Red Cliff stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar