Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Battle of Shaker Heights

The Battle of Shaker Heights

26/11/2014 | Flixfilm

Se The Battle of Shaker Heights på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Drama, Romance, Comedy
Instruktør: Efram Potelle, Kyle Rankin
Skuespillere: Shia LaBeouf, Elden Henson, Amy Smart, Billy Kay
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Kelly elsker at genkæmpe gamle slag. Sammen med vennen Bart, som også er krigsentusiast, beslutter de sig for et opgør mod en bølle ved hjælp af velkendte strategier.


Se The Battle of Shaker Heights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Battle of Shaker Heights havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Battle of Shaker Heights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Battle of Shaker Heights herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Battle of Shaker Heights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Battle of Shaker Heights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar