Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Battle of Shaker Heights

The Battle of Shaker Heights

26/11/2014 | Ingen kommentarer

Se The Battle of Shaker Heights på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Drama, Romance, Comedy
Instruktør: Efram Potelle, Kyle Rankin
Skuespillere: Shia LaBeouf, Elden Henson, Amy Smart, Billy Kay
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Kelly elsker at genkæmpe gamle slag. Sammen med vennen Bart, som også er krigsentusiast, beslutter de sig for et opgør mod en bølle ved hjælp af velkendte strategier.


Se The Battle of Shaker Heights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Battle of Shaker Heights havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Battle of Shaker Heights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Battle of Shaker Heights herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Battle of Shaker Heights er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Battle of Shaker Heights stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar