Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Battle of the Sexes

The Battle of the Sexes

02/09/2015 | Ingen kommentarer

Se The Battle of the Sexes på Netflix

Indspilningsår: 1960
Genre: Comedy
Instruktør: Charles Crichton
Skuespillere: Peter Sellers, Robert Morley, Constance Cummings, Jameson Clark
Spilletid: 84 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Denne dokumentar følger optakten til den historiske tenniskamp i 1973 mellem den kvindelige Billie Jean King og den åbenlyst mandschauvinistiske Bobby Riggs.


Se The Battle of the Sexes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Battle of the Sexes havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Battle of the Sexes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Battle of the Sexes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Battle of the Sexes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Battle of the Sexes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar