Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Bear

03/03/2021 | Flixfilm

Se The Bear på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: Jean-Jacques Annaud
Skuespillere: Bart the Bear, Youk the Bear, Tchéky Karyo, Jack Wallace
Spilletid: 96 min
Land: France, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da et omrejsende cirkus kommer i økonomisk krise, begiver en direktør sig ud for at sælge virksomhedens bjørn til nogle jægere – med artisterne lige i hælene.

The Bear havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Bear på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bear ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bear stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bear, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bear er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar