Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Beast Stalker

The Beast Stalker

27/09/2019 | Flixfilm

Se The Beast Stalker på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En stædig betjent plages af skyld, da en biljagt forårsager en ung piges død, og forfølger den gangster, som var skyld i ulykken.


Se The Beast Stalker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Beast Stalker havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Beast Stalker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Beast Stalker herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Beast Stalker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Beast Stalker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar